perjantai 3. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen työpäivä


Eilisen tunteen purkauksen jälkeen oloni oli tänään paljon parempi. En ollut niin väsynyt kun eilen vaikkakin unirytmin kanssa on vielä taistelemista, kun onhan tämä aika ero iso. Tässä kuussa meillä on 9-15 vuoroja ja ens kuussa on sitten ilta vuoroja. Kuten olin kertonut lounas aikaan käy paljon asiakkaita, kuten myös tänään. 

Olen saanut huomata, että suomalainen ja japanilainen ravintola "elämä" on erilaista. Siinä itselle on tullut ehkä pieni kulttuurishokki, mutta eiköhän siihenkin pikku hiljaa totu. Tänään tuli myös enemmän puhuttua työntekijöiden kanssa. Kiitos ravintolan henkilökunta on kyllä todella mukavaa. Välillä tulee pieniä ongelmia kielen kanssa, mutta hyvin niistäkin tilanteista on selvitty. 

Tänään pääsin tekemään misoja Kawagishin kanssa + myös aamulla tein muitakin misoja mm. lounaan salaattiin leikkasin kaalia ja meni hyvin. Myös hoidin tiskipuolta, tarjoilin miso soppaa ja annostelin riisiä. Metrollakin kulkeminen on onnistunut hyvin, pari kertaa eksytty ja neuvoa sitten kysytty. Huomenna olisi tiedossa Sakura party ~ Toivon mukaan muistan ottaa kameran mukaan, siitä sitten huomenna lisää! 

\ ( ^ o ^ ) / 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti