keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Käynti kiitos ravintolassa ja paratiisussa


Heippa vaan! 

Tänään menimme tutustumaan Kiitos ravintolaan ja vanhainkotiin nimeltä paratiisu. Aamulla heräsin jopa aikaisemmin mitä minulla herätys oli, siinä sitten laitoin itseni valmiiksi ja lähdin Kaislan luokse ja menimme sitten yhdessä odottamaan Etsukoa. Ninjailimme metrolla ja kävelimme sitten asemalta vähän matkaa kiitos ravintolaan. Meidät otettiin lämpimästi vastaan, siinä hieman sönköttämällä yritin esitellä itseni ja annoimme Kaislan kanssa tuliaisemme. 

Kämpän edessä on nättejä kirsikankukka puita *u* 
Avaat telkkarin --> hyvin hämmentväiä lastenohjelmia

Eihän tämä päivä tietenkään istuskeluun mennyt,pääsimme molemmat hommiin. Pääsin tekemään parit misat, tutustuin hieman miten tiski hommat tehdään ja laittelin riisi annoksia lautasille. Tunsin itseni hieman tyhmäksi,kun seisoskelin vain jossain avokeittiön nurkassa, poissa muiden alta. Siinä sitten seurailin millaisia annoksia lounaalle tuli. Lounas aika oli kiireistä ja annoksia meni. En tiedä jäikö tältä päivältä paljoa mitään mieleen, mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa.  Myöhemmin söimme Etsukon, Paulin, Kaislan ja Katin kanssa lounasta. Sanon kyllä, että ruoat olivat todella hyviä nam nam ~ 

Hieman kuvia kiitos ravintolasta ~

Lounastusta, ruoat olivat todella hyviä *A*


Sitten lounaan jälkeen lähdimme paratiisu vanhainkodille, missä kiertelimme vanhainkotia ja myöhemmin oli illallinen, missä oli myös mahdollista laulaa karaokea. Itse en kuitenkaan mennyt laulamaan, mutta myöhemmin meidät kolme (minä,kaisla ja kati) pyydettiin tanssimaan työntekijöiden kanssa, se oli hauskaa. Kuitenkin ennen illallista kokosimme annoksia ja saimme lopuista aineksista koota oman mielen mukaan annokset. Sitten illallisen aikana pääsin myös mukaan tarjoilu hommiin. Olin hyvin hermostunut ja jännittynyt koko tarjoilun ajan. Mutta hyvin kaikki kuitenkin meni. Niin ja pitihän meidän esitellä itsemme asukkaille ja työläisille. Siinä sitten yrität sönköttää jotain ja loppu oli jotain hyvin epämääräistä. Minua huvitti miten Etsuko aina sanoi ihmisille että olen hyvin ujo. Ja noh totta se on. Aikalailla olen sormi suussa,kun yritän ihmisille puhua mutta eiköhän se siitä. 

Ja toki Kaisla oli ottanut kuvia paratiisussa ~


~ ( ' u ' ) ~


Kaisla soitti pianoa ~

Sielä oli todella nättejä huonekaluja *A*

Lähdimme joskus 22:00 jälkeen takaisin kämpille ja tässä nyt sitä sitten koomaisena istuttu, kohta nukkumaan ja huomenna taas uusi päivä. Ja vielä tähän loppuun ruokakuvia koska ruoka on aina kiva juttu. Ruoat oliva hyviä,mutta en uskaltanut kaikkea kuitenkaan maistaa koska vatsani oli ollut aamulla aika kipeä. 

Pauli ja Matsumoto tekivät Sashimeja, ne olivat todella upean näköisiä! 

Oma hyvin taiteellinen annos xD 

Tämä oli hyvää, mausta tuli mieleen perunarieska :'DTämä kakku oli hyvää *^*ps. Kiitos Kaisla, että sain käyttää ottamiasi kuvia! \ ( ' u ' ) / 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti