lauantai 18. huhtikuuta 2015

Osakan linna ja Tennoujin eläintarhaViime viikonloppu meni taas paikkoja kierellessä. Aluksi olin ajatellut että otan viikonlopun rauhassa ja leväten, mutta lähdin taas tyttöjen kanssa kiertelemään paikkoja. Lauantaina menimme kaikki neljä Osakan linnalla käymään. Emme menneet sisälle itse linnaan, mutta kiertelimme linnan pihaluetta. Miedän onneksi kirsikkapuissa oli vielä kukkia ja saimme otettua kuvia niistä. Linnan alueella oli jokin tapahtuma menossa, koska oli paljon kaikkea jännää, kuten pari ihmistä oli apinan kanssa näyttämässä erilaisia temppuja. Apina oli kyllä todella mainia hienon poseerauksensa kanssa! 
Kuvia tuli linnan alueelta otettua jonkin verran,harmi vain ettei aurinko paistanut kokoaikaa vaan oli myös pilvistä. Mutta onneksi aurinko välillä tuli esiin. Myöhemmin menimme taas käymään dotonborissa. Tässä olisi muutama kuva lauantailta ~


Osakan linnan aluellaa oli apinan kouluttaja 
Onnistunut kuva vaikka itse sanonkin :'3 


Lisää ihania kirsikankukkia =w=  

Lauantaina olimme miettineet,että mentäisiinkö eläintarhassa käymään,keskustelu tästä siirtyi sitten faceen ja sielä sovimme tapaamisesta. Tällä kertaa Kaisla ei lähtenyt mukaan. Menimme sitten Katin ja Pauliinan kanssa käymää Tennoujin eläintarhassa. Löysimme eläintarhaan helposti, ostimme liput ja lähdimme kiertelemään eläintarhaa. Siinähän se päivä sitten meni eläimiä katsellessa, mutta olimme kuitenkin vielä suunnitelleet ostoksille menoa ja menimmehän me sinne. Itse tuli ostettua lisää LizLisan vaatteita. Tässä olisi pari kuvaa eläintarhasta ja sitten ostamistani LisLisan vaatteista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti